Lehti: NY Rangers entisen NHL-ykkösvarauksen kintereillä – tykkikauden pelannut puolustaja siirtonappulana?

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

New York Rangers on tällä hetkellä puolittaisessa uudelleenrakennustilassa, ja joukkue kaipaisi kipeästi vahvistuksia useammallekin pelipaikalle.

Yksi näistä on keskushyökkääjän tontti. Tähtisentteri Mika Zibanejadin takaa löytyy Ryan Stromen sekä Filip Chytilin kaltaisia nimiä, joskin tarvetta myös todelliselle kahden kärkiketjun sentterille olisi olemassa.

New York Postin NHL-toimittaja Larry Brooks spekuloi tuoreessa artikkelissaan sitä, olisiko Edmonton Oilersin Ryan Nugent-Hopkins vastaus Rangersin sentteripulaan. Toimittaja uskoo Rangersin seurajohdon puntaroivan kesällä tarkasti sitä, onko Chytilistä jo ensi kaudella kakkossentterin rooliin. Stromen nykyinen sopimus puolestaan umpeutuu kesällä, ja miehen jatko määrittelee sentteritarvetta omalta osaltaaan.

Brooksin mielestä Rangers saattaisi käyttää siirtosyöttinä Nugent-Hopkins-kaupassa loistavan kauden pelannutta puolustaja Tony DeAngeloa, jonka tulokassopimus umpeutuu tähän kauteen. 24-vuotias jenkkipakki iski kuluvan kauden 68 pelissä hurjat 53 (15+38) tehopinnaa, joten miestä odottaa joka tapauksessa kesällä hurja palkankorotus.

Nugent-Hopkinsin arvoa siirtomarkkinoilla puolestaan laskee se, että myös entisen NHL:n ykkösvarauksen sopimus on umpeutumassa jo kesällä 2021.

Olisiko DeAngelon ja Nugent-Hopkinsin välinen treidi mielestäsi perusteltu? Keskustele aiheesta NHL-olohuoneessa.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS