Muistatko tämän erikoisen episodin? Jäähallissa kiusallinen kuulutus kesken pelin: ”Voi perkale, kaikkea sitä pitääkin sattua”

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Juttu on julkaistu ensimmäisen ja edellisen kerran tammikuussa 2019.

HEINOLA. Heinolassa paikallisen Mestis-joukkue Peliittojen pelejä nelisen vuotta selostanut Juha Tammi koki keskiviikkona kesken Jokipojat-ottelun jotain todella yllättävää. Kun ottelun kuuluttaja kertoi, että eräs auto on siirrettävä välittömästi, tajusi 37-vuotias selostaja, että kyse on hänen omasta autostaan.

Todella erikoinen tapaus levisi netissä nopeasti. Tammi reagoi tilanteeseen luonnollisesti yllätyneen oloisena.

– No nyt tuli tämäkin ihme muuten nähtyä. Ihan välittömästi en nyt lähde siirtämään. Viekööt vaikka hinaajalla, tai tehkööt, mitä lystää. Voi perkale, kaikkea sitä pitääkin sattua, Tammi kummasteli Elisa Viihteen lähetyksessä.

Selostaja itse kommentoi tapausta yhtä yllättyneenä.

– Yleensä olen sivusilmällä aina katsellut, että kenen takamus nousee ylös penkiltä, kun noita autonsiirtokuulutuksia joskus tulee. Kyllä siinä jäi monttu auki, kun kuuli oman auton rekisterinumeron.

Hallilla tavattu Tammi ei vaikuttanut erätauolla provosoituneelta, vaan siirsi auton ensimmäisen kaksikymppisen jälkeen pois väärältä paikalta. Siirtokehotus tuli kuten todettua, yllätyksenä.

– Jätin auton puolityhjälle parkkipaikalle, mutta mennessäni siirtämään, se oli yhtäkkiä kahden autorivin välissä tien tukkeena.

Kesken pelin auton siirtäminen ei tullut kuuloonkaan.

– Onneksi Peliittojen toimitusjohtaja Josse Mielonen onnistui käyttämään puhujanlahjojaan lepyttämällä ”kuumana käyneen” turvallisuuspäällikön ja sain erätaukoon asti armonaikaa auton siirtämiseen, Tammi veistelee.

Heinolalaiselle Mestis-yleisölle tutuksi tullut Tammi on kokenut selostajauransa aikana muutamia muitakin erikoisia tapauksia.

– Ottelun siirtäminen pari vuotta sitten Vierumäelle oli silloin selkänsä venäyttäneelle selostajalle eräänlainen koettelemus. Selostus tapahtui seisten vaihtopenkkien takana. Penkkejä ei ollut ja selkä jäykkänä piti yrittää kuikuilla pelaajien takaa, mitä kentällä tapahtuu, Tammi muistelee viitaten Peliittojen ja RoKin erääseen syksyiseen sarjapeliin, joka tosiaan siirrettiin Vierumäen Urheiluopistolle Heinolan jään petettyä.

Peliitat voitti Jokipojat keskiviikkoisessa pelissä voittolaukauskisan jälkeen numeroin 5-4.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS