Lukko tiedottaa nettisivullaan hankkineensa riveihinsä kaksi nuorta puolustajalupausta, kun Luka Nyman ja Noel Pietilä saapuvat Raumalle.

18-vuotias Nyman siirtyy Itävallasta RB Hockey Junioreista. Jokerit-kasvatti on käynyt kaikki juniori-ikäluokat läpi maajoukkueissa. Joukkueeseen tuloa pehmentää raumalaisryhmästä jo löytyvä isoveli Linus.

Nymanin tuore diili on 1+2-vuotinen, jossa optiovuodet ovat seuralla.

19-vuotias Pietilä saapuu puolestaan Lukkoon HIFK:sta ja hänen kontrahtinsa on mallia 2+1 vuotta.

– Molemmat tulevat näyttämään osaamistaan ja taistelemaan paikasta liigajoukkueesta. Varmaan realistista on, että suurin osa kaudesta menee A-junioreissa. Ei näistä kuitenkaan koskaan tiedä sillä nuoret jätkät voivat kehittyä nopeasti eteenpäin, seuran urheilujohtaja Kalle Sahlstedt toteaa ja jatkaa:

– Kaksi nuorta potentiaalista liigapelaajaa lisää organisaatioon tappelemaan pelipaikasta. Sen aika näyttää kuka pelaa liigassa ja kuka A-junioreissa. On erittäin hyvä asia, että meillä on puolustuspäässä aika montakin nuorta kaveria taistelemassa pelipaikoista. Se luo aina positiivista kilpailua seurassa.

Lukko on muiden Liiga-seurojen tapaan koronaviruspandemian vuoksi tukalassa tilanteessa. Seura tiedotti aiemmin sopineensa pelaajien ja valmennusjohdon kanssa palkkojen leikkauksista. (lue lisää täältä)

LUE MYÖS: Kyllä hätä keinot keksii – liigajoukkueelta upea teko pahassa paikassa: ”Olimme pelaajien keskuudessa yhtä mieltä halustamme menestyä ensi kaudella”