Tammikuun lopussa TPS:n kasvattajaseuraansa Vaasan Sportiin vaihtanut hyökkääjä Simon Suoranta valmistautuu tulevaan Liiga-kauteen monien muiden pelaajien tapaan hieman eri tavalla kuin yleensä.

– Varmasti tulee pandemian takia erilainen valmistautuminen tulevaan kauteen. Itselläni on kuitenkin selkeä suunnitelma siitä, miten aion rakentaa kesän harjoittelun ja sitä ollaan tässä käynnistämässä. Innoissani olen, kun saan kotinurkilla valmistautua kauteen ihan loppuun asti, toteaa Suoranta Sportin nettisivulla.

Vaasalaisen joukkueharjoitusten alkamispäivä ei vielä ole tiedossa, mutta se ei 27-vuotiasta laituria vaikuta häiritsevän.

– Hetki varmasti menee ennenkuin joukkuetta pääsee näkemään, mutta tutustutaan nyt vaikka virtuaalisesti toisiimme siihen asti. Mutta joukkueen näkeminen tulee olemaan hienoa, kun sen aika koittaa.

Viime kausina pahoista loukkaantumista kärsinyt Suoranta odottaa jo innoissaan tulevaa kautta.

– Ensinnäkin odotan, että maailma tervehtyy ja päästään taas turvallisesti toimimaan. Toivon myös, että meidän pelit alkaisivat syksyllä ajallaan. Kaudesta odotan nousujohteista, ikimuistoista ekaa täyttä liigakautta Sportin edustusjoukkueessa, Suoranta päättää.