TPS tiedotti kotisivuillaan, että seura vahvistaa urheiluosaamistaan ja vie jääkiekkoseuran toimintansa uudelle tasolle. Sen urheilutoiminnan suunnittelusta ja seurannasta vastaa toukokuun alusta alkaen HC TPS:n ja TPS Juniorijääkiekko ry:n yhteinen urheilun johtoryhmä.

HC TPS

@HCTPS
Turun Palloseura vahvistaa urheiluosaamistaan uudella johtoryhmällä.
📌Lue lisää: hc.tps.fi/uutiset/ajanko…
#HCTPS #Turku #Liiga #OleTPS #TKOMV

Sen muodostavat seuran urheilujohtajana aloittava Rauli Urama sekä Saku Koivu ja johtoryhmän puheenjohtajana toimiva Erkka Westerlund.

– Meillä on valmennuksen huippuosaajien kanssa mahdollisuus nostaa perinteikäs ja menestynyt seura uudelle tasolle. Perusta on vahva ja mahdollistaa uuden rakennustyön sekä toiminnan kehittämisen, Koivu sanoo.

Ryhmän tehtävänä on suunnitella ja kehittää seuran osaamista ja olosuhteita pitkällä tähtäimellä, operatiivisen toiminnan tukena. Tiedotteessa kerrotaan, että tavoitteena on luoda seuralle tunnistettava valmennuskulttuuri ja urheiluidentiteetti.

Johtoryhmä työskentelee läheisessä yhteistyössä seuran toimitusjohtaja Santtu Jokisen, pelaajakoordinaattori Tomi Kallion ja valmennuspäällikkö Mika Suoraniemen kanssa.

– Meidän pitää uskaltaa olla myös kriittinen, ja tiedostaa, että nykyinen taso ei riitä. Tulevaisuuden menestykseen vaaditaan jokapäiväisen tekemisen laatua, ja siinä meidän pitää olla parempia, linjaa Koivu.