Extraleague
Soligorsk – Neman Grodno
Sunnuntai 22.03. klo 17:00

Valko-Venäjän kiekkoliigan toinen välieräsarja on katkolla sunnuntaina, kun Shakter Soligorsk yrittää saada neljännen voiton vierailevasta Neman Grodnosta. Valko-Venäjä on tällä hetkellä ainoa paikka auringon alla, jossa kiekkopelejä pelataan. Neman Grodnossa on tällä kaudella pelannut useampikin suomalaispelaaja.

Soligorsk tiputti tätä sarjaa ennen Zhlobinin karkeloista suoraan voitoilla 4-0. Runkosarjan kolmosjoukkueessa pelaa myös KHL:ssä Dinamo Minskissä vaikuttanut Jevgeni Dadonov, joka on varmasti joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja. Perjantaina Soligorsk vei ottelusarjan katkolle, kun se haki puhtaan 0-3 voiton vieraissa. Ottelu oli hyvin tasainen ja ratkesi vasta aivan kalkkiviivoilla.

Myös Neman Grodno hoiti edellisen pudotuspelikierroksen puhtaalla pelillä 4-0. Neman Grodnon riveissä on peräti neljä suomalaista: Joonas Hurri, Valtteri Hietanen, Sami Jekunen ja Timo Hiltunen. Kaikki ovat tuttuja takavuosilta Liiga- ja/tai Mestis-ympäristöstä. Neman Grodno sijoittui runkosarjassa kakkoseksi, ja se ei missään nimessä ole näistä joukkueista heikompi. Silti se on sunnuntaina selkä seinää vasten.

Lyö vetoa ottelusta:

Play off -sarjojen katkaiseminen ei ole ikinä henkisesti helppoa. Tämä ja joukkueiden perusluokka mielessä pidän ottelua lähtokohtaisesti tasaisena ja lähden ”suomalaisjoukkueen” matkaan. Vetosuositus on Neman Grodno voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,65.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO