Koronavirus se vaan jatkaa maailman asioiden pilaamista. Italiaan Toscanaan tulevaksi kesäksi suunnitelluiden KooKoo-pakki Alexander Bonsaksenin, 33, ja lumilautailija Silje Norendalin, 26, noin sadan vieraan häät on siirretty taudin takia.

– Tämä on todella surullista, mutta niin merkityksetöntä siihen, minkä kanssa muut painivat näinä päivinä, Norendal pyörittelee VG:n mukaan.

Italia on taudin yksi pahimmista uhreista, ja siellä tartuntamäärät ja kuolleisuus pyörivät ikävä kyllä täysin omilla leveleillä esimerkiksi Suomeen verrattuna. Ensi kesän häät siirtyvät tasan vuodella eteenpäin. Pariskunta käyttää ajan säästämiseen.

Rakkaansa noin puolentoista vuoden päästä saava norjalaispuolustaja kipparoi KooKoota päättyneellä kaudella 46 ottelussa pistein 2+4=6 (+7). Hän oli yksi niistä monista pelaajista, joka sorvasi KooKoon kanssa äskettäin jatkopahvin.