Sivustomme kirjoitti Seiskan tietoihin pohjautuen helmikuussa, että Minnesota Wild -kapteeni Mikko Koivu on eroamassa vaimostaan Helena Koivusta.

Wild-ikoni oli hakenut avioeroa yksin Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta 4. helmikuuta. Pari meni naimisiin Turussa heinäkuussa 2014 ja heillä on kolme lasta.

Lähde kertoi eron taustalla olevan Koivun syyllistyminen pettämiseen. Helena Koivu vahvisti asian lehdelle.

– Kyllä se pitää paikkansa, hän totesi.

Nyt tapauksesta on selvinnyt saman lähteen mukaan taas lisää.

Seiska on saanut vihiä, että Koivun kanssa on ollut aikuisviihdetaiteilija Cindy Sun.

– Tapasin Mikon ensimmäisen kerran 2011, kun pääsin avecina hänen järjestämiinsä Leijonien maailmanmestaruusjuhliin Turussa. Ne pidettiin Apollon vip-tilassa. Juteltiin kaikenlaista, ja kyllä Mikko osoitti olevansa hyvin kiinnostunut minusta. Hän käyttäytyi hyvin herrasmiesmäisesti.

Seuraavan kerran kaksikko tapasi paria vuotta myöhemmin eräässä turkulaisbaarissa. Sun kertoi Koivun huomanneen tämän.

– Sitten hän pyysi minut kaveriporukkansa mukana jatkoille Majakkarannassa sijaitsevaan kattohuoneistoonsa.

– Aika nopsaan siinä lähtivät sitten vaatteet pois. Hän ei ollut juurikaan humalassa. Seksi hänen kanssaan oli nautinnollista ja ennen kaikkea sellaista hauskanpitoa. Kyllä siinä taisi jo aamu alkaa sarastaa, ennen kuin lopetimme.

Koivu on osunut tällä kaudella NHL:n puolella kohteeseen neljä kertaa. Kauden 51 ottelua ovat tuoneet tehot 4+16=20 (+5).

LUE MYÖS:
Ei hyvää päivää sentään! NHL:n pistekärjen vire vailla vertaa – toistaa jo Jari Kurrin ja Wayne Gretzkyn sensaatiomaisia temppuja: ”Näin ei tapahdu joka ilta”