No nyt! Liigan pistepörssin kärkipään tähden jyrännyt pelaaja pitkäksi aikaa sivuun – oli itse vasta äskettäin brutaalin töötin uhri

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga tiedotti nettisivuillaan, että KalPan hyökkääjä Miikka Pitkäselle on lätkäisty peräti viiden ottelun pelikielto Ilveksen Eemeli Suomen rusikoinnista. Pistelinko taklasi Liigan pistepörssin voitosta taistelevaa maajoukkuemiestä päähän.

KalPaan täksi kaudeksi palaneen hyökkääjän osalta runkosarja on siis paketissa. Pudotuspelipaikan pian varmistavan Pitkäsen saldoksi jäi 55 ottelua tehoin 10+17=27 (-4).

Pitkänen on ollut taklausten takia otsikoissa viime aikoina tämän tästä. Pelaaja oli tammikuussa ottavana osapuolena Sportin Turo Asplundin lähettetyä hänet maata kiertävälle radalle hirvittävällä pommilla.

Pistepörssin kakkosena keikkuvan, Pitkäsen jyrän alle jääneen Suomen saldo 53 pelin jälkeen 23+28=51 (+21).