NHL-toimittajalta kova piikki venäläistähden sopimusneuvotteluille: ”Hän voi jäädä Moskovaan”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin on jo pidemmän aikaa huhuttu olevan KHL:ssä erinomaisen kauden pelannutta Anton Slepyshevin perässä. Venäläishyökkääjä  on seuralle tuttu nimi jo ennestään. Hän pelasi Edmontonissa kausina 2015-18, mutta ei vielä tuolloin onnistunut lyömään läpi NHL-tasolla.

Tällä kaudella Slepyshev on ollut uransa parhaassa vireessä. Hän nakutti 54 KHL-ottelussa tehot 18+27=45.

Edmontonin on raportoitu tarjoavan Slepysheville yksivuotista sopimusta. Osapuolet kuitenkin ovat kaukana toisistaan dollarimäärän suhteen.

Edmontonia seuraava NHL-toimittaja Jim Matheson otti neuvotteluihin tiukkasanaisesti kantaa Twitter-tilillään.

– Anton Slepyshevin ja hänen agenttinsa Dan Milsteinin täytyy ymmärtää, että hän on numero 9 tai 12 NHL-hyökkääjä ja hänen hintansa pitäisi olla luultavasti jossain Jujhar Khairan hinnoissa (1,2 milj.). Jos hän haluaa huomattavasti enemmän, hän voi jäädä Moskovaan, Matheson kirjoittaa.