Näin koronavirus vaikuttaa kiinalaisjoukkueessa pelaavaan maajoukkuetähteen – ”Minulla ei ole pätevyyttä kommentoida koko asiaa”

© Kuva: Getty Images

Jääkiekkomaalivahti Noora Räty kirjoittaa Twitter-tilillään, kuinka koronavirus vaikutti tähän jo aiemmin talvella. Pelaaja painottaa sitä, että korona on vakava asia, ja että päättäjien päätöksiä tulee kunnioittaa ja oma elämä pitää järjestää näiden mukaan.

– Koin asian vakavuuden lähietäisyydeltä Kiinassa jo tammikuussa, kun oma joukkue sai äkkilähdön pois maasta ja asuimme ympäri ympäri Venäjää kaksi kuukautta hotelleissa, Venäjällä kiinalaisessa KRS Vanke Rays Shenzhenissä pelaava Räty kirjoittaa.

Vahti lensi Minneapolisiin omaan kotiin, vaikka Finnairin lennolla oli muistutettu, että jokainen lähtee kohti Yhdysvaltoja omalla vastuulla. Räty kertoo mieluummin päätyvänsä tähän kuin lojuvansa äitinsä sohvalla Suomessa.

– Minulla ei ole mielipidettä mihinkään koronatoimenpiteisiin, koska olen urheilija, enkä lääketieteen ammattilainen. Minulla ei ole pätevyyttä kommentoida koko asiaa, MM-hopeamitalisti lataa.

Viisi kertaa MM-mitaleita juhlinut Räty heittää loppuun huvittavan kevennyksen.

– Venäjällä ei asiasta höristy mun korviin, koska en ymmärrä kieltä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004