Rauman Lukko on solminut jatkosopimuksen hyökkääjä Toni Koiviston kanssa. Sopimus on kestoltaan yksivuotinen.

Koivisto on Raumalla todellinen seuralegenda. Hän on tällä hetkellä kakkosena Lukossa pelattujen runkosarjaotteluiden määrässä. Edellä on ainoastaan Erik Hämäläinen, joka tulee jäämään kakkoseksi Koivistolle ensi kauden aikana.

37-vuotias Koivisto on pelannut Liigassa nyt neljällä eri vuosikymmenellä. Päättyneellä kaudella hän nakutti 56 ottelussa tehot 9+17=26.

– Jokainen menestyvä joukkue tarvitsee Koiviston kaltaisia kokeneita ammattilaisia. Olisi hienoa jos kaikki nuoret pelaajat saisivat seurata Tonton ammattimaisuutta 24/7 vaikkapa viikon ajan. Siinä on mies joka ei jätä kiveäkään kääntämättä, kommentoi Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

– Tapa millä hän suhtautuu jääkiekkoon ja siihen, että pystyy tänä päivänä pelaamaan liigaa tuolla pelinopeudella on kovalla tasolla. Sitä ei aina ymmärretä kuinka paljon se vaatii työtä myös jääharjoittelun ulkopuolella, että tuossa iässä jalat käyvät vielä noin nopeasti. Kehonhuolto, lepo ja ravinto ovat asioita, joista nuorten pelaajien pitäisi ottaa oppia Koivistolta.