Jääkoneenkuljettaja David Ayresille uusi kunnia – tästä kaikki kiekkojunnut unelmoivat

© Kuva: Getty Images

David Ayres on koko maailman kuuluisin jääkoneenkuljettaja. 42-vuotias Ayres kutsuttiin hätävaihtoehtona Carolina Hurricanesin maalille, kun joukkueen kaksi maalivahtia loukkaantuivat ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan.

Ayres päästi kaksi ensimmäistä laukausta sisään. Ilta päättyi kuitenkin onnellisesti, kun 42-vuotias NHL-debytantti pysäytti kahdeksan laukausta ja torjui joukkueelleen voiton.

Nyt Ayres on saanut upean kunnian, josta monet kiekkojuniorit haaveilevat. Upper Deck on julkistanut jääkoneenkuljettajalle oman NHL-keräilykortin.

– Ayres, 42-vuotias huoltopäällikkö ja osa-aikainen jääkoneenkuljettaja, on myös hätämaalivahti Toronton kotipeleissä, ja hänet poketettiin toimiin puolessavälissä Maple Leafsia vastaan, kun kumpikin Carolinan maalivahdit loukkaantuivat. Päästettyään kaksi nopeaa maalia, hän pysyi vahvana ja torjui kahdeksan kohti tullutta laukausta ja auttoi Carolinan 6-3 voittoon ja nappasi voiton NHL-debyytissään, pelikortissa lukee.