Liigalegendan lopettaminen herkisti vastustajajoukkueen luotsin – ”Voin sanoa häntä itsekin valmentaneena, että on aivan loistava ihminen ja huippupelaaja”

© Kuva: Juha Tamminen
Änäriä parhaaseen katseluaikaan! Lyö veto sisään ja lunasta talletusbonus!

Suuret tunteet leimasivat Ässien ja SaiPan välistä keskiviikkoista kohtaamista, sillä SaiPan pitkäaikainen kapteeni, konkari, Ville Koho kävi Porissa viimeisen kerran. Hän ilmoitti lopettavan mittavan uransa tähän kauteen.

– Kiitämme Ville Kohoa kovista väännöistä, onnittelemme upeasta urasta & toivotamme onnea ja menestystä jatkoon, Ässät kirjoitti Twitter-tililleen.

SaiPa-ikoni ja Ässien luotsi Ari-Pekka Selin halasivat ottelun tuoksinnassa jäällä.

Lisäksi Selin puhui hyökkääjälegendasta ylvääseen väsyyn ottelun lehdistötilaisuudessa, joka löytyy muun muassa Liigan kotisivuilta.

– Kohoa haluaisin sekä kiittää että onnitella hänen aivan upeasta urastaan samassa liigajoukkueessa. Toki kausi on kesken. Voin sanoa häntä itsekin valmentaneena, että on aivan loistava ihminen ja huippupelaaja.

Ässät vei keskiviikon ottelusta pistepotin luvuin 5-2.

Imatralla syntynyt 37-vuotias konkari on iskenyt tällä kaudella Liigan 33 ottelussa tehot 1+3=4 (-3). Koko uran saldo 847 runkosarjan pelissä on 102+156=258, lisäksi 48 pudotuspeliottelua ovat tuoneet tehopinnat 5+8=13 (-9).

LUE MYÖS:
Liigajoukkueella erikoinen päivä: Kippari ilmoitti lopettavansa, uusi kanukki vakuutti ja lainamies ei tiedä jatkostaan mitään: ”Joka kerta on tavarat hukassa”


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Änäriä parhaaseen katseluaikaan! Lyö veto sisään ja lunasta talletusbonus!