KooKoo jysäytti ison uutisen – julkaisi kerralla kahdeksan jatkosopimusta!

© Kuva: Juha Tamminen

KooKoo on julkaissut kerralla kahdeksan jatkosopimusta. Puolustajista jatkosopimukset saivat Arttu PelliPeetro SeppäläMartin Berger ja Alexander Bonsaksen.

– Berger ja Bonsaksen ovat oman pään luottoratsuja, jotka pelaavat illasta toiseen isoja minuutteja. Molemmat ovat meille erittäin tärkeitä pelaajia myös alivoimalla. Bonsaksenilla on kapteenina luonnollisesti todella iso rooli myös kaukalon ulkopuolella, KooKoon urheilutoimenjohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Hyökkääjistä seurassa jatkavat Erik KarlssonJere FribergKasperi Ojantakanen ja Kyle Platzer.

– Platzer on päässyt koko ajan paremmin ja paremmin kiinni eurooppalaiseen pelityyliin. Hän on jatkuvasti vaarallinen hyökkäyspäässä, mutta myös tunnollinen sentteri toiseen suuntaan. Karlsson puolestaan on jatkanut hyvää kehityskaartaan ja kehittynyt valtavasti erityisesti puolustuspelaamisessa, Kultanen sanoo.

Sopimuksista Seppälän, Bonsaksenin ja Ojantaksen pahvit ovat kaksivuotisia. Muut ovat yhden kauden mittaisia.