Jack Hughesin isoveli uskomattomassa vedossa NHL:ssä! Ainoastaan yksi legenda on pystynyt paremaan

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucksin puolustaja Quinn Hughes pelaa poikkeuksellisen kovaa tulokaskautta. Hän saalisti viime yönä jälleen kolme syöttöpistettä, kun Vancouver muilutti Nashville Predatorsia 6-2 murskalukemin.

Hughes on kärkiehdokas parhaan tulokkaan Calder Trophyn voittoon. Hän on nakuttanut 56 ottelussa tehot 8+36=44, ja tällä hetkellä hän on koko NHL:n puolustajien pistepörssin viidentenä.

Nashville-ottelu oli Hughesille jo kauden neljäs kolmen tai useamman syöttöpisteen ottelu. Vastaavaan tulokaskaudellaan on NHL:ssä pystynyt vain yksi puolustaja, legendaarinen Ray Bourque. Kyse ei ole edes pelkästä seuraennätyksestä, vaan Hughes on ykkönen koko NHL:n historian mitattuna.

Quinn Hughesin pikkuveli Jack Hughesin tulokaskausi ei ole sujunut yhtä menestyksekkäästi. Pikkuveli on nakuttanut runkosarjassa tähän mennessä tehot 6+13=19. Quinn Hughes on veljeään kaksi vuotta vanhempi.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️