Suomi-sarja
Hunters – Pyry
Sunnuntai 01.03. klo 16:00

Liigan ja Mestiksen varjoon jää aivan suotta jääkiekon Suomi-sarja, jota pelataan kaikessa hiljaisuudessa kaukana parrasvaloista. Ihmetystä herättää Suomi-sarjan heikko asema vedonlyöntimarkkinoilla, sillä esim. kotimainen palveluntarjoaja ei ole sisällyttänyt sarjaa tarjontaansa ollenkaan. Maailmalla pystyy tähän sarjaan sen sijaan painamaan petsiä parillakin toimijalla ja toimikoon tämä tipsi tietoisuuden nostajana jääkiekon kolmannesta sarjatasosta. Tänä viikonloppuna alkavat sarjan pudotuspelit.

Ylemmässä loppusarjassa neljänneksi sijoittunut Porvoon Hunters on tuttu nimi Suomi-sarjan kärkikahinoissa ja viime kaudella joukkue eteni Mestis-karsintoihin saakka. Joukkue on hyvin nuorekas ja valtaosa sen pelaajista on alle 25-vuotiaita. Joukkueesta löytyy jonkun verran Mestis-kokemusta, mutta tänä vuonna karsintoihin asti pääseminen vaatii joukkueelta täydellistä onnistumista. Tosin joukkueen kausi on sujunut nousujohteisesti.

Nokian Pyry on mielenkiintoinen yhdistelmä nuoruutta ja kokemusta: joukkueesta löytyy Ossi Pellisen ja Markku Flinckin kaltaisia vanhoja sotaratsuja. Löytyypä valmennustiimistä jopa leijona-ikoni Janne Ojanen. Joukkue sijoittui ylemmässä loppusarjassa viidenneksi. Luokkaa laadukkaampaa Kiekko-Espoota ei pystytty haastamaan, mutta muihin joukkueisiin nähden nokialaiset eivät ole mitenkään pihalla. Ylemmässä loppusarjassa Pyryllä oli heikompi suvantovaihe, mutta voitollisessa päätösottelussa HC Giantsia vastaan meininki näytti jo hieman paremmalta.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueiden nuolet osoittavat eri suuntiin. Tällä hetkellä nousussa oleva Hunters nauttii joukkueista suurempaa luottamusta ja ansaitsee tipsin. Vetosuosituksena on siis Hunters voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,86.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO