Dinamo Riga – Jokerit: Velvoitettu voittamaan

KHL
Dinamo Riga – Jokerit
Maanantai 03.02. klo 19:30

KHL jatkuu Jokerien osalta maanantaina ja Lauri Marjamäen suojatit matkaavat Latviaan, jossa Läntisen konferenssin jumbo Dinamo Riga toimii ottelun isäntänä. Jokereilla on alla huono ottelu Lokomotiv Jaroslavlia vastaan, joten tällä kaudella enää kunniastaan pelaava Dinamo tuntuu sopivalta vastukselta päästä takaisin normisykkeeseen.

Latvialaisten kausi on käytännössä ohi ja se näkyy – joukkueella on yhdeksän peräkkäistä tappiota alla. Kolme näistä on tullut jatkoajan jälkeen kotikentällä. Erityisesti latvialaisten maalinteko on tökkinyt viime aikoina – tappioputken peleistä peräti viidessä Dinamo on jäänyt maaleitta. Viimeksi joukkueiden kohdatessa Jokerit haki pisteet helposti murskalukemin 0-7. Tällä hetkellä Latviassa odotellaan jo uutta kautta.

Jokereilla on omat ongelmansa, sillä otteet vaihtelevat luvattoman paljon jopa pelien sisällä. Antti Niemen epävarmuuden vuoksi torjuntavastuu on kasaantunut Janis Kalninsille, joka myöskään ei ole viime aikoina näyttänyt kovin varmalta. Lokomotivia vastaan Jokereille sattui huono päivä ja isännät olivat tilanteiden hyväksikäytössä todella kliinisiä. Ottelun loppupuolella narripaidat eivät onnistuneet murtamaan puolustamaan keskittyneen Jaroslavlin vastarintaa ja viimeinen niitti oli Jesse Joensuun suihkukomennus polvitaklauksesta.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikista haasteista huolimatta Jokerit on velvoitettu voittamaan tämä ottelu. Otan pelivalinnaksi suoran vierasvoiton: Jokerit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,62. Jos Antti Niemi on Jokereiden maalilla, voi tässä tapauksessa harkita myös overin pelaamista.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.