KHL
Avtomobilist – Jokerit
Torstai 13.02. klo 16:00

Jokerit jatkaa tiivistä viikkoaan Jekaterinburgissa, missä paikallinen Avtomobilist isännöi helsinkiläisiä. Uralin vuoristotasangolla kotiaan pitävä Avtomobilist on vaihtelevan kauden jälkeen tukevasti Itäisen konferenssin neljäntenä – Jokerit on puolestaan oman konferenssinssa kolmannella sijalla.

Avtomobilistin kausi on ollut kaikkea muuta kuin tasainen. Joukkueella on rutkasti tulivoimaa: Brooks Macek ja Nigel Dawes ovat keränneet jo yli 40 tehopistettä mieheen ja tasoa on leveästi. Puolustus Jekaterinburgilla ei ole aivan samaa kaliiberia ja lisäksi joukkueen kannalta tärkeä ykkösmaalivahti Jakub Kovar on loukkaantunut. Jokerit -ottelua ennen Avtomobilistilla on alla kaksi perättäistä tappiota, joista toinen jatkoajan jälkeen.

Jokerit oli tiistaina pitkään vaikeuksissa ennalta kevyemmän Traktorin kanssa. Narripaidat onnistuivat kääntämään ottelun edukseen kolmannessa erässä. Erityisesti kunnostautui sekä ylivoima- että alivoimamaalin viimeistellyt Veli-Matti Savinainen. Jokerien nopearytminen ja hyökkäysorientoitunut peli aiheuttaa vaaratilanteita myös omalle puolustukselle silloin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Tästä ottelusta voi odottaa KHL:n mittapuun mukaan runsasmaalista, sillä puolustus ei ole kummankaan joukkueen vahvin alue. Ratkaisijoita molemmista tiimeistä kyllä löytyy. Siispä vetosuositus on Ottelussa yli 5.5 maalia kertoimella 2,18.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO