Sveitsin kakkossarja NLB:ssä pelaava Ticino Rockets tiedotti kotisivuillaan aiemmin viikolla, että sveitsiläissuomalainen maalivahti Dennis Saikkonen liittyy joukkueen remmiin kuulemma ”lyhyen try out -jakson” ajaksi.

Koko alkukauden pelaamatta olleen vahdin urakka seurassa alkoi väkevästi, vaikka Ticino taipuikin perjantaina Vispille numeroin 2-3 voittolaukauskisassa.

Saikkosesta homma ei jäänyt kiinni. Hän pysäytteli pikkumustia 93,6 prosentin varmuudella, päästettyjen maalien keskiarvo oli 1,85.

Kassari torjui viime kaudella iisalmelaisen Mestis-joukkue IPK:n maalilla viidessä runkosarjan pelissä (86,4% / 3,60) sekä yhteensä kolmessa Sveitsin pääsarjan runkosarja- ja pudotuspeliottelussa edustaen Biel-Bienneä.

Tuossa joukkueessa tilastot olivat runkosarjassa 90,0% / 3,01 ja pudotuspeleissä karut 66,7% / 6,43.