NHL
Toronto – Edmonton
Tiistai 07.01. klo 02:00

NHL jatkaa tuttuun tapaan juhlasesongin jälkeenkin. Tiistain vastaiselta yöltä nostan tikun nokkaan Toronton ja Edmontonin välisen ottelun. Toronto on noussut vauhdilla Itäisen konferenssin sarjataulukossa hyvän tulosputkensa ansiosta. Edmontonin suunta on ollut päinvastainen, vaikka viime ottelussa arvokas voitto tulikin.

Toronton viime viikkojen tulosputki on komeaa katsottavaa. Edellisessä ottelussa Maple Leafs oli NY Islandersille tyly isäntä. Michael Hutchinson pelasi vakuuttavan nollapelin ja Toronto voitti lopulta 3-0. Kasperi Kapanen kuittasi kolmosketjussa yhden syöttöpisteen. Torontolla on Edmontonia vastaan loistava H2H-tilasto; viimeisestä kymmenestä kohtaamisesta kahdeksan on päättynyt Maple Leafsin voittoon. Erityisesti Toronton maalinteko on sujunut koko kauden mittakaavassa mallikkaasti.

Edmonton otti hienon vierasvoiton Bostonista lukemin 1-4, vaikka Bruins alussa johtoon menikin. Mikko Koskinen oli tässä ottelussa luukkuvahtina. Edmontonin vuodenvaihde on ollut tuskien täyttämä, joten Bostonin päänahka on varmasti arvossaan. Connor McDavid ja Leon Draisaitl tekevät illasta toiseen kovaa jälkeä, mutta laadullisesti Oilersin pakka on yksinkertaisesti liian ohut. Tämä fakta voi lopulta maksaa Oilersille play-off paikan.

Lyö vetoa ottelusta:

Toronton vire voi olla Oilersille liikaa, vaikka takana onkin solidi esitys Bostonissa. Menen kotivoitto edellä tähän matsiin ja vetosuositus on Toronto voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,79.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO