SKA Pietari – Jokerit: Isännät revanssimielellä

KHL
SKA Pietari – Jokerit
Torstai 16.01. klo 18:30

Jokerit matkaa torstaina Pietariin, jossa nimivahva SKA Pietari odottaa helsinkiläisiä vesi kielellä. Pietarilaiset haluavat revanssin taannoisesta rökäletappiosta, jonka he kärsivät Jokereille Helsingissä. Kyseinen 6-0 tappio on suurin SKA:n koskaan kärsimä häviö KHL:ssä. Joukkueet taistelevat tällä hetkellä itäisen konferenssin kakkospaikasta.

SKA Pietari on todella nimekäs yhdistelmä, mutta kuriton joukkue ei ole pelannut koko kautta potentiaalinsa mukaan. Jokereita vastaan koetun pohjakosketuksen jälkeen viisikkopeli on parantunut kyllä, mutta esim. viimekertainen 3-0 voitto heikosta Dinamo Rigasta ei ole kummoinen mittari SKA:n osaamisesta. Pietarin jääpalatsi on vaikea paikka vierailla, eikä Jokerit ole kaapannut sieltä kuin yhden voiton KHL-historiansa aikana.

Peliään ja itseluottamustaan roimasti kauden aikana parantanut Jokerit voitti Vitjazin tälläkin palstalla vihjatussa ottelussa luvuin 2-3. Peli meni isäntien osalta sikailuksi ja siitä kärsivät loukkaantumisten muodossa jokeripelaajat Alex Grant sekä Teemu Eronen. Itse jääkiekossa narripaidat olivat parempia. Jokerit toteutti kurinalaisesti Lauri Marjamäen visiota ja pelasi tiukasti. Samalla tavalla joukkue pyrkii pitämään isännät pois tonteilta torstainakin.

Lyö vetoa ottelusta:

SKA on toki kotonaan suosikki, mutta sen on onnistuttava hyvin ja pelattava potentiaalinsa mukaan, jos meinaa Jokerit voittaa. Kertoimien valossa tekee mieli yrittää jokerien venymistä, joten otan vieraita tasoituksella: vetosuositus on Tasoitusveto, Jokerit +0.5 (60 min) kertoimella 1,97. Veto on siis kotona, jos Jokerit pääsee ottelussa pisteille.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.