Sami Vatasen edustaman New Jersey Devilsin mahdollisuudet NHL:n kuluvan kevään pudotuspeleihin näyttävät jo kauden puolivälissä lähes olemattomilta.

Kiekkosivusto The Fourth Period uutisoi seurajohdon keskittäneen huomionsa jo tulevan kauden joukkueen rakentamiseen. Seura on sivuston mukaan iskenyt nyt silmänsä Buffalo Sabresin Colin Milleriin, jonka nykyinen sopimus 3,875 miljoonan taalan kausipalkalla jatkuu peräti kevääseen 2022 asti.

Oikeakätisen Millerin kausi Sabresissä on ollut haastava. Kahden viime kauden ajan Vegas Golden Knightsissa puolen pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla tehoja takonut 27-vuotias jenkkipakki on onnistunut Sabresin paidassa pelaamissaan 30 ottelussa tehojen valossa heikosti nakutellen tähän asti vaisut tehot 1+5.

Seuran suunnitelmissa Miller saattaisikin olla oiva valinta viimeistä sopimuskauttaan pelaavan Vatasen, tai jo nyt siirtohuhuissa pyörivän P.K. Subbanin korvaajaksi. Subbanin kohdalla on pidetty mahdollisena jopa miehen jättimäisen sopimuksen ulosostoa tulevan kesän aikana.

Myös Sabresin kannalta Millerin kauppaaminen kävisi järkeen, sillä huolimatta aiemmin viikolla hankitusta Michael Frolikista seuraa kaipaa edelleen vahvistusta kapeaan hyökkäyskalustoonsa.