Colorado Avalanchen suomalaistykki Joonas Donskoin taklauksellaan rusikoinut ja sen jälkeen Nazem Kadrilta turpaansa saanut NY Rangersin Ryan Lindgren selvisi telomisestaan ilman rangaistusta, esimerkiksi NHL Player Safety -niminen Twitter-tili kertoi.

Näet kyseisen tapahtumasarjan ohesta.

– Tarkasteltuaan perusteellisesti kaikkia saatavilla olevia videoita ja käydyn puhelinkeskustelun jälkeen pelaajaturvallisuusministeriö on päättänyt, ettei NY Rangersin Lindgrenille arvioida ylimääräistä santkiota osumastaan Donskoihin, tilillä selitettiin ensiksi.

NHL Player Safety

@NHLPlayerSafety
(1/2) After thoroughly reviewing all available video and following a telephone hearing today, the Department of Player Safety has determined that there will be no supplemental discipline assessed to NY Rangers’ Ryan Lindgren for his hit against Colorado’s Joonas Donskoi.

Seuraavassa twiitissä myönnettiin se, että töötissä tuli huomattava kontakti kupoliin.

– Lindgren otti lähestymiseensä oikean kulman, eikä hän jatkanut taklaustaan ylöspäin, vaan taklasi Donskoita vartaloon. Tämän vuoksi pääkontaktin katsottiin olevan väistämätöntä.

NHL Player Safety

@NHLPlayerSafety

NHL Player Safety

@NHLPlayerSafety
(1/2) After thoroughly reviewing all available video and following a telephone hearing today, the Department of Player Safety has determined that there will be no supplemental discipline assessed to NY Rangers’ Ryan Lindgren for his hit against Colorado’s Joonas Donskoi.
(2/2) While there was significant head contact on this play, Lindgren took a proper angle of approach, did not extend outward or upward and hit through Donskoi’s core. Therefore, under Rule 48.1 (i), the head contact was determined to be unavoidable.

Donskoin tilanteesta ei ole juurikaan kerrottu tietoja medioihin. Pelaaja oli kuitenkin pommin jälkeen jään tasalla polviasennossa pitkään joukkueen taustahenkilön kanssa, eikä hän pelannut enää tapauksen jälkeen.

Kyseinen ottelu jäi kesken myös pakki Lindgreniltä, jonka naamataulu oli suhteellisen pahassa kunnossa Kadrin moukaroitua tätä.

LUE NHL:N TORSTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:
Surkealle kaudelle lopullinen sinetti? NHL-seuran supertähti pitkälle sairaslomalle

Onko tässä liikaa dollareita? Ruotsalaiselle NHL-puolustajalle 27 miljoonan dollarin jatkosopimus

“Matthews on parempi!” – Patrik Laine joutui NHL:ssä huuteluiden kohteeksi, suomalainen ei välittänyt tippaakaan

Patrik Laineen laukaus teki tuhoa rankkarikisassa: ”Tuo oli mielipuolista!”