© Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit – Barys Nur-Sultan: Kotipeliputki alkaa

KHL
Jokerit – Barys Nur-Sultan
Tiistai 21.01. klo 18:30

KHL:n tähdistöottelu on koettu ja Jokereilla on seuraavaksi vuorossa neljän ottelun kotiputki. Ensimmäinen ottelu on mielenkiintoinen, sillä peliään roimasti parantanut Jokerit saa vieraakseen Itäisen konferenssin kolmannella tilalla porskuttavan Barys Nur-Sultanin. Hyvässä iskussa olevat vieraat ovat oiva tasonmittari Jokereille.

Jokerit jäi SKA Pietarin vieraana täysin telineisiin, eikä pystynyt vastaamaan isäntien paineisiin oikein ollenkaan. Isossa kuvassa kuitenkin Lauri Marjamäki on saanut Jokerit todella vahvaan iskuun – joukkue hallitsee pelin virtausta ja pystyy haastamaan tällä hetkellä kenet vain. Nicklas Jensenin paluu on tehnyt narripaidoille todella hyvää, mutta tällä hetkellä joukkue tarvitsisi kipeästi puolustukseen apuja sairastuvalta.

Barys kuuluu ehdottomasti idän laatujoukkueisiin. Joukkuetta on vahvistettu kauden aikana mm. puolustaja Atte Ohtamaalla, joka onkin ottanut ison roolin joukkueen takalinjoilla. Ennen tähdistöottelun tuomaa taukoa kazakstanilaiset joutuivat Magnitogorskin kanssa tiukoille, mutta voittivat lopulta. Joukkueella on kunnioittava määrä tulivoimaa ja sen erikoistilannepelaaminen on todella hyvällä tasolla.

Lyö vetoa ottelusta:

Barys on kovassa lyönnissä, mutta silti pidän Jokereita yllättävänkin selkeänä suosikkina tähän otteluun. Jokerit on mennyt viime viikkoina niin suurin harppauksin eteenpäin, että uskon menestyksen jatkuvan. Vetosuositus otteluun on Jokerit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,15.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.