Liiga
Ilves – Tappara
Perjantai 31.01. klo 18:30

Perjantaina pelataan Hakametsässä suomikiekon klassikko: Ilveksen ja Tapparan välinen Tampereen paikallispeli. Joukkueet ovat sarjataulukossa perättäin toisena ja kolmantena – niinpä etenkin Ilveksen fanit odottavat tätä ottelua vesi kielellä. Tapparan piirissä ennen ottelua puhuttaa eniten joukkueen loukkaantumistilanne.

Ilves katkaisi viikolla Lukon voittoputken ottamalla 3-2 voiton voittolaukauskilpailun jälkeen. Voitosta huolimatta ottelu oli kaikkea muuta kuin hyvä Ilvekseltä, ja Jouko Myrrän suojatit pääsivät peliin mukaan vasta Lukon hölmöilyjen jälkeen. Hyvä joukkue pystyy silti voittoon huonommallakin pelillä. Ilveksen kokoonpanotilanne on ennen paikallisderbyä hyvä – keskiviikkona riveistä puuttui puolustaja Niko Peltola

Tapparalta on riveistä puuttunut sekä Tyler Morley että Kristian Kuusela. Saamieni tietojen mukaan Morley on treenannut jo tällä viikolla normaalisti ja olisi palaamassa tähän peliin mukaan. Kärkipakki Valtteri Kemiläisen puuttuminen puolustuksesta on luonnollisesti valtaisa menetys. Tapparalla on kuitenkin rosterissa leveyttä ja jäälle saadaan joka tapauksessa hyvä kokoonpano. Tappara on tällä kaudella ollut joukkueiden keskinäisissä otteluissa alakynnessä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ilves on viime aikoina ollut joukkueista terävämpi ja Tapparan poissaolojen vuoksi se on myös perjantain ottelussa suosikki. Otan maltillisena vetosuosituksena Ilveksen voiton – paikallispeleissä on aina oma arvoituksellinen magiikkansa: Ilves voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,39.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO