Taas heilui häkki! NHL:stä farmiin passitettu suomalaispelaaja tekee tuhojaan huimaan tahtiin

© Kuva: Ilari Isotalo
Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!

NHL:ssä tällä kaudella pelanneen, mutta AHL:ään lähetetyn Urho Vaakanaisen vire farmissa Providence Bruinsin paidassa on luokkaa mieletön. Pakki jatkoi kovaa virettään sunnuntai-iltana maalamalla yhden häkin 4-0-voittoon päättyneessä Charlotte Checkers -pelissä.

Tehopuolustajan maali muutti pelin lukemat 2-0:aan toisen erän alussa. Osuma syntyi alivoimalla tähän tyyliin.

Providence voitti Charlotten viikonloppuna kahdesti. Ensimmäinen osa meni Vaakanaiselle ja kumppaneille sekin selvästi luvuin 4-1.

– Odotimme Charlotten vastausta voiton jälkeen, ja sellaisen varmasti saimmekin. Onneksi meillä oli Vladdy (Daniel Vladar) maalilla. Hän antoi meille saumat hengittää ja pystyimme iskemään pari alivoimamaalia. Pelasimme paremman toisen jakson, Bruins-luotsi Jay Leach sanoi seuran kotisivuilla.

NHL:ssä syksyllä viisi ottelua pelannut Vaakanainen on nyt tehnyt tehot 4+3=7 viidessä viime pelissä. Pelaajan koko kauden saldo farmissa on 4+5=9, ja hän on suomalaispakkien pistepörssissä kolmantena Laval Rocketin Otto Leskisen (1+11=12) ja Manitoba Moosen Sami Nikun (3+8=11) perässä.

– Viikonloppu oli kaikkiaan hyvä, luotsi summasi.

Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!