Liigassa pudotuspelipaikoista vääntävä Mikkelin Jukurit tiedotti kotisivuillaan, että se vahvistaa tällä viikolla hyökkäystään vuokraamalla Jokerien sopimuspelaajan Konsta Hirvosen, 19, kahteen otteluun.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Tervetuloa, Konsta!

Joukkueeseemme on tämän viikon ajaksi liittynyt hyökkääjä Konsta Hirvonen vahvistamaan hyökkäyskalustoamme.

Lue tiedote 👉jukurit.fi/fi-fi/article/…

#OmienPuolesta #Jukurit #Liiga

Nuori pelaaja on joukkueen käytettävissä keskiviikkona pelattavassa Jukurien kotiottelussa TPS:ää vastaan sekä Kärpät-vieraspelissä.

Mikkeliläisten urheilujohtaja Jukka Holtarin mukaan Hirvonen auttaa Jukurien hyökkäystä. Siitä on sivussa muutamia pelaajia loukkaantumisten sekä alle 20-vuotiaiden MM-kisojen takia. Noissa kekkereissä mukana ovat Kristian Tanus ja Tapparasta lainalla pelannut Patrik Puistola.

Vantaalaislähtöinen alle 18-vuotiaiden maailmanmestari Hirvonen on pelannut tällä kaudella Mestistä Kiekko-Vantaassa kymmenessä ottelussa tehoin 1+5=6. Lisäksi pelaajan vyöllä on kaksi KHL-ottelua Jokereissa.

Jokerien ja liigajoukkueiden välisiä lainoja ei viime vuosina ole nähty, sillä Liiga luopui vasta äskettäin sisäisestä sopimuksesta, joka kielsi suomalaisjoukkueilta yhteistyön Jokerien kanssa. Tämä oli voimassa siitä alkaen, kun helsinkiläiset lähtivät KHL:ään. Nyt liigaseurat kuitenkin saavat napata Jokerien pelaajia kesken kauden. Kyseinen päätös oli kilpailu- ja kuluttajaviraston ratkaisu.