Mitä Jesse Puljujärven NHL-uralle käy seuraavaksi? Tässä ovat seuraavat mahdolliset variaatiot ja merkittävät päivämäärät

© Kuva: Juha Tamminen

Kärpissä liekehtivän Jesse Puljujärven tilanne NHL:n suhteen on nyt se, ettei rajoitettuna vapaana agenttina ollut pelaaja tehnyt sopimusta taalajäille. Koska takaraja umpeutui sunnuntaina, pelaa hyökkääjä loppukauden oululaisporukassa.

Tehohyökkääjä voi kuitenkin vielä olla kaupattavana tällä kaudella, ja samassa tilanteessa on JYP-pakki Julius Honka. Puljujärven pelaajaoikeudet ovat Edmonton Oilersilla ja Hongan Dallas Starsilla.

Lisäksi ensiksi mainittu on Kärppien mukana loppukauden mittaisella pahvilla, Honka luutii jyväskyläläisjoukkueen takalinjoilla ottelukohtaisella sopimuksella.

– Nämä pelaajat ovat nyt kelvottomia pelaamaan NHL:ssä tällä kaudella. Mutta heidän pelaajaoikeutensa on yhä mahdollista kaupata – mahdollisesti ehkä 24. helmikuuta siirtotakarajan aikaan tai NHL:n varaustilaisuudessa ensi kesäkuun lopulla, toimittaja David Pagnotta twiittaa.

Alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari on latonut tällä kaudella 25 liigapelissä tehot 11+13=24 plusmiinussaldon näyttäessä ällistyttävää lukemaa +18.

Honka on puolestaan tehtaillut JYPissä 15 ottelussa pisteet 3+3=6 (+4).