Nashville Predatorsissa vaikeaa kautta pelaava Mikael Granlund ei ollut mukana joukkueensa pelaavassa kokoonpanossa keskiviikon vastaisen yön kotiottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan.

Suomalaishyökkääjä kärsii tiettävästi alavartalovammasta, joskin poissaololla saattaa olla myös isompia vaikutuksia tällä kaudella pelaamissaan 26 ottelussa vaisut tehot 4+7=11 iskeneen 27-vuotiaan rooliin joukkueessa.

Granlundin pelipaikan kakkosketjussa nappasi nimittäin tällä kaudella valmennuksen koirankoppiin joutunut Kyle Turris, joka on istunut peräti kuusi Predatorsin alkukauden ottelua pressiboksin puolella.

Lähes 16 minuuttia Tampaa vastaan pelannut Turris kiitti välittömästi luottamuksesta ja iski taululle tehot 1+1 Predatorsin 2-3-tappioon päättyneessä ottelussa. NHL-medioissa uskotaankin yleisesti kallispalkkaisen kanukkisentterin näyttöjen riittäneen siihen, että tämä nappaisi jatkossa tehottoman Granlundin paikan joukkueen kakkosketjussa.

Kanadan kapteenina viime kevään MM-kisoissa toimineen Turrisin pistesaldo 20 pelatun pelin jälkeen näyttää lukemaa 5+6=11. Mies on toisin sanoen iskenyt saman pistemäärän kuusi ottelua enemmän pelanneen Granlundin kanssa.

Pitäisikö Nashvillen mielestäsi kaupata Granlund toisaalle? Keskustele tästä ja muista NHL-aiheista NHL-olohuoneessa.