Lähde: Pittsburgh kauppaa flopannutta tähtihyökkääjäänsä – vaihdossa siirtoa vaatinut puolustaja?

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin riveihin Arizona Coyotesista vaihdossa tähtihyökkääjä Phil Kesseliin tulleen Alex Galchenyukin alkukausi uuden seuransa riveissä on ollut valtava pettymys.

Vain kauden Arizonassa pelannut ja 41 pistettä runkosarjassa iskenyt 25-vuotias takavuosien NHL-varaustilaisuuden kolmosnimi on onnistunut alkukauden 22 ottelussaan maalinteossa vain kahteen otteeseen (2+8), minkä seurauksena mies on tippunut ajoittain jopa pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle.

Entisen superlupauksen onkin kerrottu jo päätyneen Penguinsin seurajohdon myyntilistalle. Vaihdossa 2010-luvun menestysseura vaatii tiettävästi hyvää NHL-tason puolustajaa, ja ottaja onkin Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan nyt löytymässä. Toimittajan mukaan sekä Buffalo Sabres että Ottawa Senators olisivat kiinnostuneita pelaajasta, joskin Sabresille on antaa vaihdossa jotain, mitä Senatorsilla ei: NHL-tason puolustaja.

– Olen kuullut että seura olisi Buffalo. Uskon tässä huhussa olevan perää ja että Sabres harkitsisi asiaa, Friedman kertoo 31 Thoughts -podcastissa.

Lisäpontta Sabres-huhuille tuo puolustajien ylitarjonnasta kärsineen Buffalon kokeneen puolustaja Zach Bogosianin tuore siirtopyyntö. Galchenyukin vaihtaminen Bogosianiin toisi helpotusta sekä Sabresin kapeaan hyökkäykseen, että myös Penguinsin akuuttiin puolustajapulaan.

LUE MYÖS: NHL-sisäpiiritoimittaja: Winnipegin päävalmentaja Paul Maurice lähtökuopissa? Tässäkö uusi seura?

LUE MYÖS: TOP 30: NHL:n tulevan kesän nimekkäimmät vapaat agentit – mukana kolme suomalaista

LUE MYÖS: Buffalon puolustajatilanne vihdoin selkiytymässä? Lähde: Rasmus Ristolaisen kallispalkkainen seurakaveri vaatii siirtoa


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille