© Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

KOOVEE – Hokki: Sunnuntaipeli Hakametsässä

Mestis
KOOVEE – Hokki
Sunnuntai 01.12. klo 17:00

Sunnuntaille saadaan yksi nosto kotimaan kiekosta, sillä Tampereen Hakametsässä klassikkoseura KOOVEE isännöi sarjanousija Hokkia. Sunnuntai on nykyään kotimaan sarjakiekossa harvinainen pelipäivä, joten on mukavaa, että joku rikkoo tätäkin kaavaa.

KOOVEE uudistui täksi kaudeksi melko täydellisesti – joukkueen runkoa uusittiin urakalla ja päävalmentajaksi nimettiin aikaisemmin LeKissä toiminut Miikka Kuusela. Kauden aikana Kuusela on alkanut hoitaa osa-aikaisesti myös urheilutoimenjohtajan tehtävää. KOOVEE on saanut kauden aikana nauttia liiga-avuista, joita Tampereella riittää. Menestys on ollut mukavaa ja joukkue on jopa yksi mestaruuden tavoittelijoista tällä kaudella.

Sarjanousija Hokki lähti kauteen vaatimattomin odotuksin ja alkukierrosten menestys oli jopa yllättävän hyvää. Meno on kovasti tasaantunut, mutta joukkue on edelleen sarjataulukossa karsintasarja-viivan yläpuolella kymmenentenä. Hiljattain Hokki hankki ottelukohtaisella sopimuksella liigajyrä Jyri Junnilan, mutta hän ei pelaa viikonlopun otteluissa. Eilen Hokki sinnitteli erän TUTOn kyydissä, mutta romahti toisen erän alussa ja TUTO meni menojaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Mitään maistuvaa vetoideaa ottelusta ei löydy, mutta hieman liian pohjille KOOVEEN tasoitukset on painettu. Niinpä annan varovaisen vetosuosituksen siitä, että Hokki tulisi pysymään ottelussa edes jotenkin mukana. Vielä kahden maalin tasoituksella veto lunastaa – vetosuositus on Tasoitusveto, Hokki +2.5 kertoimella 2,23.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.