© Kuva: Juha Tamminen

Jukurit – Ilves: Jatkaako Jukurit isompien kiusaamista?

Liiga
Jukurit – Ilves
Tiistai 03.12. klo 18:30

Liiga jatkuu tällä viikolla jo tiistaina, jolloin kiekko tippuu jäähän peräti kuudella paikkakunnalla. Tiistain liiganoston otan Jukurien ja Ilveksen välisestä ottelusta. Jukurit on tällä hetkellä sarjataulukossa 11. sijalla, kun huikean marraskuun pelannut Ilves taas viilettää viidentenä. Jukurit pisti viime viikolla isommilleen ihan mallikkaasti kampoihin – pystyykö se tekemään saman Ilvestä vastaan?

Jukurit oli viime viikolla jäällä hyvällä ilmeellä. Ensin se haki tipsiottelussa pisteet isompiin kamppailuihin panostaneelta HIFK:iltä ja sen jälkeen pisti pientä suvantovaihetta viettävän Tapparan todella tiukoille. Tapparaa vastaan Jukurit joutui pelaamaan paljon alivoimaa, joka osaltaan myötävaikutti tappioon. Tärkeä puolustaja Aleksandr Jakovenko loukkaantui HIFKiä vastaan ja Jukurien kapealla laadulla varustettu rosteri ei kestä näitä iskuja välttämättä hyvin. Maalilla Sami Rajaniemi on ollut upeassa lyönnissä.

Ilves on paikannut alkukauden ongelmansa hyvin ja tulosta on syntynyt. Joukkueen peli näyttää illasta toiseen hyvältä ja nyt se kilvoittelee niistä sijoituksista, joita sille ennen kautta arvioitiin. Lukas Dostal on illasta toiseen käsittämättömän kova ja nyt myös Ville Kolppasesta on kuoriutunut voittava maalivahti. Ilvekselle tuli perjantaina jobinpostia, kun KooKoon Martin Berger teloi ykkössentteri Arttu Ruotsalaisen sairastuvalle. Jouko Myrrällä on siis pohdittavaa ketjukoostumusten suhteen.

Lyö vetoa ottelusta:

Ilves on kertoimissa ansaitusti suosikki. Vetopuolella katse osuu maalimääriin – molempien joukkueiden viime ottelut ovat olleet tiukkoja ja vähämaalisia. Maalivahtipelikin on molemmilla kohdillaan. Vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia (60 min) kertoimella 1,67.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.