Ville Leskiselle potkut antanut SHL-seura hankki todellisen NHL-rouhijahyökkääjän – ”Ei ole korvaaja”

© Kuva: Getty Images

SHL-seura Färjestad BK tiedottaa nettisivullaan tehneensä kauden loppuun asti kestävän sopimuksen kanadalaishyökkääjä Michael Lattan kanssa.

28-vuotias Latta pelasi viime kaudella KHL:n Kunlun Red Starsissa, jossa summasi 51 pelaamassaan ottelussa tehot 5+10=15.

Färjestad purki aiemmin tällä viikolla suomalaishyökkääjä Ville Leskisen sopimuksen, mutta seuran GM Peter Jakobssonin mukaan Lattaa ei hankittu varsinaisesti Leskisen korvaajaksi.

– Olemme jo pitkään etsineet joukkueeseen lisää kovuutta, joten hän ei ole Leskisen korvaaja, Jakobsson toteaa tiedotteessa.

Seurapomon lausuntoa on helppo uskoa pelkästään Lattan ja Leskisen tilastoja vertaamalla, sillä siinä missä Leskinen on ollut urallaan enimmäkseen kärkikenttien pistelinko, on Latta tullut tunnetuksi melkoisena rouhijana.

Kanadalainen on pelannut urallaan 113 NHL-ottelua tehoin 4+13=17 ja 304 AHL-ottelua, joissa saldo on ollut 50+100=150. Suurin huomio tilastoissa kiinnittyy kuitenkin miehen farmiliigan jäähymäärään, joka on muhkeat 626 minuuttia.

LUE MYÖS: Kova pelimies vapaille markkinoille! Kärppien viime kauden pistetykki sai lähtöpassit Ruotsissa


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!