Traktor – Jokerit: Vieraskiertue päätökseen

KHL
Traktor – Jokerit
Tiistai 19.11. klo 16:00

Jokerien vieraskiertue jatkaa matkaa päätöspisteeseen, joka on Tsheljabinsk. Paikallinen Traktor isännöi Jokereita kiertueella, joka ei ole ollut mikään riemuvoitto tähän asti. Onnistunut päätös turneelle jättäisi varmasti paremman maun narripaidoille, sillä sunnuntain tappio Amurille painaa varmasti vielä korvien välissä.

Tsheljabinskin Traktor on nyt vuorostaan Itäisen konferenssin viimeisellä sijalla, sillä Amur meni siitä ohi juuri Jokerit-voitolla hankkimillaan pisteillä. Amurin tapaan Traktorikaan ei nimimiehiä pullistele. Suomalaisille tuttuja pelaajia ovat puolustaja Jesse Virtanen sekä NHL:stä tutut tshekkipelaajat Lukas Sedlak ja Tomas Hyka. Laatua löytyy sangen kapeasti ja se tekee elämän kovassa KHL:ssä vaikeaksi – nytkin tappioita on alla jo neljä. Viime vuonna Traktor hävisi Jokereille molemmissa runkosarjan kamppailuissa.

Jokerit suli päätöserässä Amuria vastaan täysin. Isännät tekivät alle kahteen minuuttiin kolme rysää ja homma oli siinä. Jokerien helmasyntinä oli päätöserän mustien hetkien lisäksi tällä kaudella tutuksi tullut tehottomuus. Laukaisupaikoille ei päästy isäntien lailla ja loppujen lopuksi se kostautui. Nyt Jokereilta vaadittaisiin tasonnostoa ja laadukkaampana joukkueena se siihen pystyy, jos vieraskiertue ei ole syönyt kaikkia mehuja joukkueesta.

Lyö vetoa ottelusta:

Traktorin puolustus ei kuulu sarjan pitävimpiin ja totals-raja tuntuu tähän otteluun aavistuksen matalalta. Siispä vetosuosituksena tähän otteluun on runsasmaalisuus: Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,00.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.