© Kuva: Juha Tamminen

TPS – Sport: Jumbofinaali näyttää kaudelle suuntaa

Liiga
TPS – Sport
Keskiviikko 20.11. klo 18:30

Liigassa jatketaan keskiviikkona useamman matsin voimalla ja noston otan jumbofinaalista – vastakkain jo tältä palstalta hyvinkin tutut TPS ja Sport. Molempien joukkueiden kausi on ollut suoraan kuin Tommi Läntisen biisistä ja korjaavia liikkeitä on jo yritetty tehdä. TPS:stä lähti urheilutoimenjohtaja ja valmentaja vaihtui. Sport on uutisten mukaan kartoittanut eri vaihtoehtoja valmentajaksi, vaikka seuran johto klassisesti väittääkin olevansa Ari-Pekka Pajuluoman takana.

TPS:n uusi puolustaja Christoffer Persson oli miellyttävä tuttavuus joukkueen takalinjoilla, kun TPS haki pisteet heikolta KalPalta. Kärppiä vastaan turkulaisilla ei taasen ollut mitään sanottavaa. Joukkueen luokka ei parhaille riitä ainakaan kärkiketjujen osalta. Huomattavaa on, että Tepsin kotisaldo on todella synkkä ja nyt olisi täydellinen mahdollisuus kaunistella tilastoja Marko Virtasen opeilla. Kotikipsi voi olla TPS:n pahin peikko tässä ottelussa.

Sportin peli antoi pieniä lupauksia loppuviikosta: vaasalaiset ottivat kotonaan kahden pisteen voiton Lukosta ja haastoivat tulikuumaa Ilvestä ottelun alkuosan tosissaan. Stefan Stéen ei onnistunut Ilvestä vastaan ja välillä tuntuu, että vaasalaisilla olisi pieni maalivahtiongelma, sillä Niko Hovinenkaan ei koko aikaa vakuuta. Tämä ottelu tulee toimimaan suunnannäyttäjänä, sillä tappio TPS:lle veisi Sportin yhä selvemmin sarjajumboksi ja nousu ihmisten ilmoille muuttuu koko ajan hankalammaksi.

Lyö vetoa ottelusta:

TPS on ottelussa suosikki, mutta ei kovin selvä sellainen. Sport pystyy parhaimmillaan horjuttamaan isäntiä, joiden itseluottamusta vasta rakennetaan. Tyhjät kotilehterit korostavat huonoa kotimenestystä ja tässä piilee vaasalaisten sauma. Vetosuositus on Sport voittaa ottelun (sis. mahd. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,30.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.