TOP 10: NHL:n alkukauden comeback-pelaajat – mukana kokenut suomalainen

© Kuva: Getty Images

Useat NHL-pelaajat ovat kääntäneet alkukaudella kelkkansa pieleen menneen viime kauden jälkeen.

The Hockey News listasi kymmenen alkukauden comeback-pelaajaa, jotka ovat palanneet tai nousseet otsikoihin heikon viime kauden jälkeen. Listan ainoa suomalaisnimi on Edmonton Oilersin Mikko Koskinen, joka on noussut alkukaudella NHL:n parhaiden maalivahtien joukkoon.

– Oli vaikea välttyä negatiivisilta puheilta Koskisen kolmen vuoden ja 13,5 miljoonan dollarin sopimuksen ympärillä, jonka tämä sai vain 31 pelatun NHL-pelin jälkeen. Tällä kaudella hän on kuitenkin alkanut lunastaa ansaitsemiaan taaloja. Koskisesta tuli ensimmäinen kauden viidellä voitolla aloittanut maalivahti koko Oilersin historiassa. Miehen torjuntaprosentti 92,4 on sarjan seitsemänneksi paras, The Hockey News muistuttaa.

Maalivahtipeliä pidettiin kauteen lähdettäessä Edmontonin suurimpana heikkoutena, mutta Koskinen sekä miehen sparraajaksi hankittu kokenut Mike Smith ovat olleet alkukaudesta enemmän kuin vakuuttava kaksikko Oilersin maalinsuulla.

Muiksi alkukauden comeback-pelaajiksi kiekkoaviisi nosti Koskisen lisäksi Anders Nilssonin, Derick Brassardin, Ryan Stromen, Kevin Shattenkirkin, Dougie Hamiltonin, James Nealin, Tanner Pearsonin sekä Robby Fabbrin.

LUE MYÖS: Jättipalkkaa nauttivan NHL-tähden katsomokomennus jatkuu

LUE MYÖS: Kokenut Stanley Cup -voittaja löysi vihdoin pelipaikan NHL:ssä – toiselle konkarille lähtöpassit


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!