Jättipalkkaa nauttivan NHL-tähden katsomokomennus jatkuu

© Kuva: Getty Images

Nashville Predators ui tällä hetkellä syvissä vesissä joukkueen hävittyä viisi viimeisintä otteluaan NHL:ssä.

Seuran valmennus teki jo edellisessä pelissä kovan ratkaisun ja pudotti kuuden miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan tähtisentteri Kyle Turrisin pelaavasta kokoonpanosta. Turrisin katsomokomennus jatkuu myös perjantain vastaisena yönä Predatorsin isännöidessä Vancouver Canucksia.

Parhaalla NHL-kaudellaan 64 tehopistettä takoneen 30-vuotiaan kanadalaisen alkukausi on ollut vaikea. Matt Duchenen tulon myötä aiempia vuosia pienempään rooliin jäänyt sentteri on iskenyt 19 pelissä palkkaansa nähden vaisut tehot 4+5.

Predatorsin onkin kerrottu jopa yrittävän kaupata kolmatta kauttaan countrykaupungissa pelaavaa Turrisia toisaalle. Toistaiseksi ABC-kommenteistaan Suomessa muistettavan pelurin jättimäinen vuosipalkka on kuitenkin karkottanut mahdolliset kauppakumppanit.

LUE MYÖS: Kokenut Stanley Cup -voittaja löysi vihdoin pelipaikan NHL:ssä – toiselle konkarille lähtöpassit

LUE MYÖS: TOP 10: NHL:n alkukauden comeback-pelaajat – mukana kokenut suomalainen