SaiPa – Ilves: Ottelurasitusta ilmassa

Liiga
SaiPa – Ilves
Lauantai 23.11. klo 17:00

Liiga jatkuu lauantaina kuuden ottelun kierroksella. Lappeenrannassa SaiPa ja Ilves ottavat mittaa toisistaan. Palautumisaikaa ei ole paljon, sillä molemmat pelasivat eilen vierasottelun ja kärsivät niukat tappiot – Ilves tosin vasta voittolaukauskisan jälkeen. Sputnikeille tuli keskiviikkona pieni tauko tappioiden keskelle, kun taas tupsukorvat ovat lievässä suvannossa pitkän voittoputken jälkeen.

SaiPa taisteli perjantaina JYPpiä vastaan miehekkäästi ja näytti lipuvan jopa voittoon asti. Virheitä alkoi kuitenkin tulla ja isännät kampesivat itsensä rinnalle ja ohi. Kovaa taistelua ei siis palkittu tällä kertaa. Tero Lehterän suojateilla tuntuu olevan vaikeuksia pitää optimitasoa pelissään ja heittoja sattuu myös yksittäisen pelin sisällä. Varmuutta kaivataan ja sitä voitaisiin saada, jos peruspeli maltetaan pitää tarpeeksi yksinkertaisena. Lisäksi erikoistilanteissa pitäisi olla terävämpiä.

Ilves paransi perjantaiksi vaisun JYP-ottelun jälkeen paljon. Peli HPK:ta vastaan oli hyvin tasainen ja numerot kuvaavat ottelua hyvin. Jouko Myrrän tehtävänä on saada joukkueen röyhkeys jälleen esiin. Ilves on huikean nopea ja luisteluvoimainen joukkue, joten siltä voi odottaa näkevänsä vastustajan maalilla enemmän kuin tällä viikolla on nähty. Maalivahtipuolella tilanne on hyvä Ville Kolppasen saatua onnistumisia – Ilveksellä on heittää häkkiin kaksi loistavaa vaihtoehtoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Jos Ilves pystyy voittamaan rasituksen, sen pitäisi laatuedullaan pistää SaiPa lujille. Molemmilla joukkueilla on kolmas peli neljään päivään, joten palautuminen on yksi avaintekijä. Ilves on ottelussa joka tapauksessa suosikki ja pelisuositus lähtee vierasvoittoon: Ilves voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,24.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.