Lauantaina Jukurien ja Lukon välillä pelatussa liigaottelussa nähtiin eräs käsittämätön tilanne tilannehuoneen ja tuomarien yhteisen kohelluksen myötä.

Toisen erän alkupuolella tarkkailussa oli jokin tilanne. Jukurien päävalmentaja Pekka Kangasalustalta kysyttiin Liigan sivuilla julkaistussa ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että mitä tilannehuone siis tarkisti, ja mitä tilanteesta kerrottiin luotseille?

– Se ei ikinä selvinnyt, että mitä tarkastettiin, mutta se selvisi, että sieltä oli soitettu väärään jäähalliin, luotsi valaisi.

– Et ole tosissasi? lehdistötilaisuuden vetäjä heitti.

– No, näin mulle sanottiin. En tiedä, mitä kollegalle sanottiin.

Ottelussa riitti tapahtumia yllin kyllin. Jukurit voitti kamppailun jatkoajalla luvuin 3-2 Valtteri Hotakaisen kauden ensimmäisellä häkillä.

– Ei jättänyt peli kylmäksi, oli hyvää viihdettä, sanoi Kangasalusta, ja samoilla linjoilla oli pelin ratkaisijakin Jukurien Facebook-tilin haastattelussa.

– Oli sattumia ja tapahtumia, kaikennäköisiä. Tilannehuone ilmeisesti soitti väärään peliin ja peli seisoi vähän aikaa sen takia.

Kauden avausmaalin maukkaaseen paikkaan iskenyt Hotakainen taisi olla kummissaan hänkin.

– En tiedä, tuomari puhalsi pilliin, että odotellaan. Luulimme, että siellä tarkistellaan jotakin tilannetta. Sitten hetken päästä he tulivat kertomaan, että ilmeisesti tilannehuone soitti väärään peliin. Tuomarit ja puhelinnumerot menivät sekaisin tai jotain.

Itse voitto miellytti Jukurit-käskijää. Joukkue taistelee pudotuspelipaikasta kynsin ja hampain.

– Hyvä, sitkeä nousu. Olemme kasvaneet henkisesti, vaikka tappioita on tullut. Uskomme juttuun loppuun asti.

LUE TUOREIMMISTA LIIGAJUTUISTA MYÖS:
Liigatähdetkin ovat vain ihmisiä – Kärpistä otettiin kantaa kriisijoukkueen tuoreisiin potkuihin: ”Olen aina sun tukena, ja ystävänä”