TPS ilmoitti perjantai-iltana antaneensa potkut päävalmentaja Kalle Kaskiselle, jonka korvaajaksi nousee JYPistä tuttu Marko Virtanen (lue lisää).

Turkulaisseura ei antanut kuitenkaan potkuja kovinkaan ystävällisellä tavalla, sillä Kaskinen irtisanottiin tehtävästään vain reilut kaksi tuntia ennen JYP-ottelun alkua. Kaskinen oli siis ehtinyt jo matkustaa TPS:n mukana Jyväskylään, mutta penkin taakse hän ei enää nouse.

– TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen kertoo Telian haastossa, että päätös päävalmentajan vaihdosta tehtiin keskiviikon Jukurit-matsin jälkeen. Silti Kalle Kaskinen veti treenit vielä tänään perjantaina Jyväskylässä, Telialla Liiga-otteluita selostava Sebastin Waheeb kirjoitti Twitterissä.

Sebastian Waheeb

@SebastianWaheeb
TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen kertoo Telian haastossa, että päätös päävalmentajan vaihdosta tehtiin keskiviikon Jukurit-matsin jälkeen. Silti Kalle Kaskinen veti treenit vielä tänään perjantaina Jyväskylässä.
Haastattelu pregamessa klo 18.15.
#Liiga #HCTPS