Pittsburgh Penguinsin viikonlopun ottelussa loukkaantuneen tähtihyökkääjä Sidney Crosbyn tilasta on kantautunut huolestuttavia lisätietoja.

32-vuotias Crosby sai alavartalovamman sunnuntain vastaisena yönä pelatussa ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan. Kiekon varpaansa seudulle saanut tähtisentteri poistui välittömästi kaukalosta.

Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan vahvisti maanantaina, ettei kapteeni matkusta joukkueensa mukana kahteen seuraavaan vieraspeliin. Huolestuttavampaa Sullivanin kommenteissa oli kuitenkin se, että kysyttäessä mahdollisesta pidempiaikaisesta loukkaantumisesta mies totesi Crosbyn tilaa tutkittavan vielä pari päivää tapauksen jälkeen ilman varmuutta sairasloman pituudesta.

Crosby on iskenyt alkukaudella pelaamissaan 17 pelissä tehot 5+12=17. Koko alkukauden tähtipelaajiensa loukkaantumisista kärsinyt Penguins joutuu tulemaan parhaillaan toimeen myös ilman ykköspuolustajaansa Kris Letangia.

Matt Vensel

@mattvensel
Sidney Crosby won’t play tomorrow. Still being evaluated. Mike Sullivan won’t say if it could be long-term.

LUE MYÖS: Don Cherry kommentoi kohupotkujaan – kiekkolegenda seisoo yhä sanojensa takana