Liigajoukkue tiedotti kahdesta merkittävästä jatkosta – palaset loksahtelevat paikoilleen jo ensi kaudeksi

© Kuva: Juha Tamminen

Liigakauden suht’ hyvin aloittanut Lukko tiedotti kotisivuillaan, että Erik Hämäläinen ja Jarkko Kauvosaari jatkavat valmennustiimissä jatkossakin.

Hämäläiselle kausi 2020-21 on jo seitsemäs liigajoukkueen valmennustiimissä, Kauvosaari aloittaa silloin toisen kautensa. Molempien jatkosopimukset ovat vuoden mittaisia.

– Oppia on saanut moneenkin asiaan ja paljon myös vahvistusta omille näkemyksille. Varmasti se isoin asia on kokonaisvaltaisessa valmentamisessa ja siihen on tullut valtavasti apua ja ajatuksia Peksin (päävalmentaja Pekka Virta) puolelta, Kauvosaari sanoi.

– Se, että Peksi on tässä liigassa toiminut kohta tuhat peliä päävalmentajana ja jakaa omaa tietotaitoaan meille päivittäin, niin onhan se hieno mahdollisuus saada oppia. Kuitenkaan tuo oma valmentajuus ei ole nyt se tärkein juttu, vaan se, että teemme yhdessä töitä pelin ja joukkueen, jotta voitamme pelejä.

Hämäläistäkin jatkopahvi miellyttää.

– Olen tietysti iloinen, että seura ja päävalmentaja luottavat jatkossakin jääkiekko-osaamiseeni. Tehtäväni on auttaa ja tukea päävalmentajaa parhaan kykyni mukaan.

– Yhteistyötähän valmentaminen on parhaimmillaan. Täytyy osata nauttia, että saa tehdä työtä hienon lajin parissa.

Raumalaisseura tiedotti reilu viikko sitten, että TPS:n päävalmentaja Marko Virtanen siirtyy sen päävalmentajaksi kausiksi 2021-23.

Lukko on Liigassa seitsemäntenä, joskin kolmen pinnan päässä nelossijasta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.