KHL:ssä tehtiin torstaina varsin huomattava pelaajakauppa sarjan kahden jättiseuran, Pietarin SKA:n sekä Ak Bars Kazanin vaihdettua pelaajia päittäin.

SKA hankki kaupassa alkukauden Kazania edustaneen, viime kaudella Toronto Maple Leafsin NHL-miehistössä pelanneen puolustaja Igor Ozhiganovin. Kazaniin puolestaan matkaa niin ikään NHL:ssä aiemmin urallaan kiekkoillut hyökkääjä Viktor Tihonov sekä puolustaja Roman Rukavishnikov.

Ozhiganov on KHL-tasolle melkoinen pistelinko. Mies kokeili siipiään viime kaudella NHL:ssä pelaten Toronton riveissä 53 peliä tehoin 3+4. Tikhonov puolestaan kiekkoili NHL:ssä viimeksi Arizona Coyotesin paidassa kaudella 2015-16. Molemmat kaksikosta ovat kiekkojännäreille tuttuja myös Venäjän maajoukkueesta.

Kazanin torstain pelaajakaupat eivät suinkaan jääneet tähän, vaan joukkue hankki Moskovan Spartakista hyökkääjä Vjatsheslav Leshchenkon vaihdossa puolustaja Damir Musiniin.