Jokerit – Amur: Revanssin paikka

KHL
Jokerit – Amur
Tiistai 26.11. klo 18:30

Jokerit jatkaa tiistaina kotiotteluidensa sarjaa. Vastaan asettuu Amur Habarovsk, jota vastaan Jokerit koki Kaukoidän vieraskiertueella nöyryytyksen. Tässä on siis vahva revanssiottelun maku – varsinkin, kun Amur kuuluu Itäisen konferenssin heikoimpiin joukkueisiin. Jokerien pitäisi saada siirrettyä heikompia joukkueita vastaan tasoero näkymään myös jäällä – mutta aina se ei ole ollut helppoa.

Jokerit pelasi Dynamo Moskovaa vastaan erittäin terävästi ja voitti ansaitusti. Lokomotivia vastaan sunnuntaina lento kesti ottelun alkupuolen, mutta loppu ei sujunut yhtä hyvin. Edes tarjotut erikoistilanteet eivät auttaneet Jokereita voittoon. Tiistain vastus ei todellakaan ole Lokomotivin tasoinen, joten Lauri Marjamäen suojatit ovat velvoitetut ottamaan tärkeät pisteet kotiin. Tilanne Läntisessä konferenssissa edellyttää sitä.

Amur vei Barysilta pisteet jatkoajan jälkeen, vaikka hävisi laukaukset ottelussa 49-20. Amur on onnistunut yllättelemään viime aikoina säännöllisesti, mutta isossa kuvassa sen luokka ei pitäisi näissä kahinoissa riittää. Pidän joukkuetta Traktorin kanssa Idän huonoimpana joukkueena. Etenkin Amurin hyökkäysvoima on näihin ympyröihin vaatimaton. Joka tapauksessa joukkueen kunto on hyvä, eikä sitä vastaan ole varaa lähteä takki auki.

Lyö vetoa ottelusta:

Lähden lyömään vetoa perusluokka edellä. Jokerit pystyy hoitamaan revanssimatsin kotiin ja kerroin tästä on sangen palkitseva. Vetosuositus otteluun on Jokerit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,71.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.