© Kuva: Juha Tamminen

Ilves – Tappara: Kauden kolmas paikallispeli

Liiga
Ilves – Tappara
Perjantai 15.11. klo 18:30

Harvoin joutuvat Liigapelit kilpailemaan urheilukansan huomiosta niin kiivaasti kuin perjantaina, jolloin yhtaikaa pelataan Huuhkajien ratkaiseva Euro 2020 -karsintaottelu Liechtensteinin vastaan. Tämä vie varmasti muilta samanaikaisilta tapahtumilta huomiota pois, mutta Liiga on päättänyt jättää väistymättä koko Suomea puhuttavan urheilutapahtuman tieltä.

Tampere on toki kiekkokaupunki ja paikallispeli puhuttaa aina – varsinkin tilanteessa, jossa molemmat kaupungin joukkueet ovat pelillisesti myötätuulessa. Vaikean alkukauden selättänyt Ilves on hienossa voittoputkessa. Maaottelutauon jälkeisessä avauksessa se kukisti erikseen loistamatta liigajumbo Sportin 3-0. Ottelu oli varmasti iso helpotus alkusyksystä rypöneelle Ville Kolppaselle, jonka nollapeli tuli hienon esityksen jälkeen. Ilves lähtee varmasti itseluottamusta uhkuen kauden kolmanteen paikallispeliin.

Tappara puolestaan pelasi viikolla hyvän CHL-pelin EV Zugia vastaan – peli päättyi tasan 3-3. Alussa Jukka Rautakorven kiekkosotureille tuli sveitsiläisten kova mankeli yllätyksenä, sillä isännät saivat kiristettyä ruuvia vasta 0-2 tilanteessa. Ilvestä vastaan kirvesrinnat ovat varmasti hereillä, sillä kovan menon päälle saanut paikallisvastus on aina hyvä motivaattori. Zugia vastaan ainakin ylivoima oli kunnossa, sillä kaikki Tapparan maalit tulivat ylivoimalla.

Lyö vetoa ottelusta:

Tähän otteluun voittajan löytäminen on minulle täysin mahdoton tehtävä – peli on ennakolta tasainen kahden hyvävireisen joukkueen kohtaaminen. Molemmilla joukkueilla on pelin eri osa-alueet kunnossa ja tästä ottelusta voi tulla hyvinkin tiukka ja niukkamaalinen. Otan kevyen pelisuosituksen vähämaalisuudesta ja vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,69.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.