Colorado Avalanche on ollut isoissa ongelmissa loukkaantumisten kanssa. Ensin Mikko Rantanen loukkaantui ja pian Gabriel Landeskog seurasi häntä lasarettiosastolle. Nyt myös maalivahdit Philipp Grubauer ja Pavel Francouz ovat loukkaantuneet.

Edellisessä ottelussa Coloradon maalilla debytoi 22-vuotias ruotsalaisvahti Adam Werner. Heti ensimmäinen NHL-ottelu oli Wernerille nollapeli. AHL:ssä hänen torjuntaprosenttinsa on yhdeksässä ottelussa ollut 90,8.

Nyt Colorado on noistanut toiseksi maalivahdikseen Antoine Bibeaun. Hän on pelannut tällä kaudella vain yhden ottelun farmissa, jossa torjuntaprosentti oli 79,2. 25-vuotiaalla maalivahdilla on NHL-kokemusta kahden ottelun verran Toronto Maple Leafsista.

Coloradon tuskin tarvitsee tulla kauaa toimeen AHL-maalivahtikaksikolla. Grubauerin odotetaan palaavan kaukaloon piakkoin.