KHL
AK Bars Kazan – Avangard Omsk
Tiistai 12.11. klo 18:30

Myös KHL:ssä on tiistaina vilkas päivä. Otan noston Itäisen konferenssin huippuottelusta, jossa kärkikaksikko AK Bars Kazan ja Avangard Omsk ottavat toisistaan mittaa. Ottelu on käytännössä parasta, mitä KHL voi tällä hetkellä tarjota: laadukasta, fyysistä kiekkoa sarjan huipulta.

AK Bars Kazan saattaa hyvinkin olla tällä hetkellä KHL:n paras joukkue. Dmitri Kvartalnov tekee laatutyötä ottelusta toiseen ja etenkin kotonaan kazanilaisia on ollut lähes mahdotonta lyödä. Ennen maaottelutaukoa Kvarltanovin suojatit nollasivat Severstalin kotona ja veivät pisteet lukemin 0-2. Timur Bilyalov oli ohittamaton ja torjui ottelussa 21 kertaa. Joukkue lähtee myös kovaa Omskia vastaan otteluun suosikkina.

Omsk pelasi ennen taukoa kaksi kotimatsia ja otti niukat voitot sekä Amurista että Moskovan Dynamosta. Molemmissa otteluissa Bob Hartleyn suojatit olivat hyvin pelin päällä, mutta numerollisesti ottelut säilyivät tiukkoina loppuun asti. Omsk on parhaimmillaan murhaavan kova joukkue, mutta tason pitäminen korkealla ei ole aina ollut aivan helppoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kazanin kovat kotistatsit tekevät siitä suosikin Omskia vastaan. Ottelusta on odotettavissa silti kova välienselvittely, mutta uskon marginaalien olevan kotijoukkueen puolella. Vetosuositus on AK Bars Kazan voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,23.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO