TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki eroaa tehtävästään. Kriisiseura TPS on tällä hetkellä Liigassa toiseksi viimeisenä. 14 ottelusta joukkue on onnistunut kasaamaan vain 12 sarjapistettä.

– Tämä on raskas päätös, mutta koin, etten voi jatkaa tehtävässäni urheilutoimenjohtajana haluamallani tavalla, Niittymäki kommentoi turkulaisseuran verkkosivuilla.

– On ollut suuri kunnia päästä työskentelemään omassa kasvattajaseurassa. Haluan kiittää kaikkia niitä henkilöitä, joiden kanssa olen päässyt työskentelemään näiden vajaan viiden vuoden aikana. TPS säilyy sydämessäni ja aion jatkossakin tulla Gatorade Centeriin kannustamaan joukkuetta.

TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen kiittää Niittymäen panosta ja kertaa urheilutoimenjohtajan saavutuksia.

– Anteron aikana TPS:n urheilullinen menestys otti ison harppauksen oikeaan suuntaan. Neljä kautta ennen häntä sijoituksemme runkosarjassa olivat 10, 13, 13 ja 13; neljä seuraavaa kautta olimme Anteron johdolla 7, 2, 2 ja 4. Tästä kaikesta iso kiitos Anterolle, Jokinen kommentoi.

Rekrytointiprosessi uuden urheilutoimenjohtajan palkkaamiseksi on aloitettu.