Sivuun jääneelle liigaseuran pomolle vaaditaan ehdollista vankeutta – Länsi-Savo: Tämä yritti ajaa virkatehtävää suorittaneen naisen yli

© Kuva: Ilari Isotalo

Jukurit HC Oy:n hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan pestistä sivuun jäänyt Jukka Toivakka vastaa tällä viikolla oikeudenkäynnissä kolmeen eri rikossyytteeseen, mikkeliläisseura tiedotti maanantaina nettisivuillaan.

Toivakka on syytettynä oikeusprosessissa virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja pahoinpitelyn yrityksestä.

Yritti ajaa ihmisen yli

Esimerkiksi Mikkelin paikallislehti Länsi-Savo tiesi kertoa, että syyttäjä vaatii tiistaina alkaneessa oikeudenkäynnissä Jukurien ex-pomolle ehdollista vankeusrangaistusta.

Toivakan auto oli lähteen mukaan ollut viime vuoden joulukuussa pysäköitynä kadun varteen. Virkavaatteisiin pukeutunut pysäköinninvalvoja oli tullut tästä syystä tarkistamaan, oliko Toivakka maksanut autonsa pysäköintimaksun.

Sen jälkeen Toivakka oli syyttäjän mukaan kiihdyttänyt autollaan kohti edessä ollutta, työtehtäväänsä hoitanutta pysäköinninvalvojaa. Tämä kerkesi juuri ja juuri väistää autoa.

Syyttäjä näki, että tilanteessa olisi pahimmillaan ollut loukkaantumisvaara. Pysäköinninvalvojan asianajaja kertoi, että uhrille oli koitunut tilanteen takia pitkäaikainen traumaperäinen stressireaktio.

Syyttäjä ja Toivakan asianajaja ovat eri mieltä auton ja pysäköinninvalvojan välimatkasta. He näkevät matkan olleen noin metrin ja noin kolme metriä.

Toivakka kiistää kaikki syytteet.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!